background
  • Personlig Service
  • Snabba leveranser
  • Allt för att finjustera bilen

Montering

Montering
Snabb & enkel montering

Att montera din däcktext är enkelt. Du gör själv montering på ca 15-30 minuter per däck. Texten består av lösa bokstäver gjorda av gummi som limmas fast med ett snabbverkande industrilim. Du väljer själv var på däcket du vill applicera texten. Lim för montering ingår alltid.


 
Hur monterar jag på bästa sätt?
Texten är skuren med en radie så att den snyggt ska följa hjulets form. Oftast finns det en linje på däcket som man kan följa. Du kan enkelt prova med att montera texten med hjälp av tejp, innan du limmar fast bokstäverna för gott. Tänk på att inte montera bokstäverna upp och ner, exempelvis bokstaven i. Det är förarbetet och renligheten vid montering som avgör hur bra texten sitter fast.

 
Vårt speciallim för montering ingår alltid. Limmet torkar på 5-10 sekunder och härdar helt efter ca en timme. När limmet har härdat bör man ta en kortare provtur och sedan kolla så att inget har lossnat. Skulle du ha missat något flik, limma lite försiktigt och håll fast en extra stund. Överflödigt lim slipas bort med exempelvis sandpapper. Texten tål att tvättas - även försiktigt med högtryckstvätt - och klarar de flesta biltvättar.

Monteringsfilm

×